“De Academie voor gevoel inspireert je om bewuster en gevoeliger te zijn!”

Over de Academie voor gevoel
Het ontstaan kent zijn oorsprong in mijn levensweg en gevoelsleven. Als gevoelig en eigen-wijs meisje groeide ik op in Haarlem in de jaren ’60. Een tijd van hard werken, niet zeuren en doorgaan. Voor gevoelens was geen ruimte en zo leerde ik mij al jong aan te passen aan mijn omgeving en mijn eigenheid en gevoelens te onderdrukken. Na jarenlang in een overlevingstand te hebben gefunctioneerd liep mijn gevoelsemmer rond mijn 40ste over. Tot stilstand gekomen kwam er ruimte om te luisteren naar de lessen van het leven.
Zo leerde ik mijn gevoel en eigen wijsheid centraal te stellen. Volledig te zijn wie ik in mijn diepste binnenste voel dat ik ben en ontspannen en in bewustzijn te leven in verbinding met mijzelf en anderen.

Mijn missie
Ik leer je alles over gevoel en hoe te leven vanuit eigenheid. Want echtheid is moeiteloos en wordt van nature door anderen herkend en gevoeld. Besef dat je niet meer buiten jezelf hoeft te zoeken want alles is van nature al in jou aanwezig! Leer te vertrouwen op je intuïtie zonder met je hoofd te hoeven begrijpen. Te vertrouwen in je eigen wijze kracht en mee te gaan in jouw beweging.

Agenda:

Evenement details:

 • za
  14
  dec
  2019

  Meditatief ligconcert met Fred Westra

  19 - 20 uurYoga Heiloo - Sluijsweijdt 9 - 1851 BT - Heiloo

  Muziek is de meest directe manier om je te verbinden met je oorsprong en je innerlijke zelf. Ontspannen liggend en luisterend van het hoofd naar het hart

  De 54 jarige multi instrumentalist Fred Westra speelt zijn hele leven al gitaar in alle stijlen...daarnaast bespeelt hij de sitartambura, dulcimer, harpgitaar en verschillende perscussie instrumenten. Sinds 7 jaar is hij verbonden als muzikant en componist aan yogaschool De Blauwe Vlinder in Beverwijk. Fred begeleid daar als muzikant de yoga en meditatielessen. Hierdoor heeft hij veel ervaring in spelen ''in het moment', improviserend, vanuit het hart'' en dit is wat hij de luisteraar wil bieden.

  Praktische informatie:
  Datum:
  Zaterdag 14 december van 19 tot 20 uur (met thee en lekkers na).
  Bijdrage: € 15,- p.p. (Vanwege de beperkte hoeveelheid plekken is reserveren en vooraf betalen verplicht).
  Meenemen: Warme sokken en een dikke handdoek of kleed om op te liggen.

  Aanmelden en vragen:
  info@academievoorgevoel.nl of 072-5051147

  Namatsé Judith, Miriam en Simone

error: Auteursrechtelijk beschermde tekst!