Als gevoelsdeskundige, therapeute en yoga docent begeleid, adviseer en ondersteun ik mensen op hun levenspad. Mensen die in hun eigen spiegel willen kijken, kiezen voor persoonlijke ontwikkeling en groei en streven naar bewustwording, transformatie en heling. Zodat je ongestoord kunt zijn wie je eigenlijk diep van binnen bent.
Ik ben specialist en ervaringsdeskundige op het gebied van gevoelsbegaafdheid, burnout, PTSS, depressieve klachten en psycho-somatische klachten. Ik maak hierin o.a. gebruik van door mij opgedane werkervaring in o.a. Academische ziekenhuizen, Kankerinstituut en revalidatie centrum en  natuurlijke talenten die mij zijn gegeven: Yoga, intuïtie, gevoelsdeskundig, creatief denken en doen, enthousiasme en levenswijsheid.

Coaching & advies
Voelt jouw binnenkant en buitenkant niet als hetzelfde?
Ervaar je dat je gevoel er niet altijd mag zijn?
Voel je je geremd in te zijn wie je in je diepste kern bent?
Voel je regelmatig de energie wegvloeien?
Ervaar je dat je jezelf in contact met anderen verliest?

Werkwijze gevoel-sessie
Kies je voor mij en mijn werkwijze, dan kies je voor een integere, intuïtieve, ervaringsgerichte en directe aanpak. Ik werk niet statisch in een kantoor maar neem je, zo je wil, mee de natuur in. Dat wat voor jou op dat moment centraal staat is uitgangspunt voor de begeleiding. Door te voelen, beleven en ervaren kun je de verbinding met jezelf herstellen om van daaruit een heilzame relatie met jezelf en anderen op te bouwen. Naast mijn rijke ervaring en kennis en de directe manier van aanpak maak ik in mijn werkwijze gebruik van mijn heldervoelend intuïtief vermogen, creatieve werkvormen, familie opstellingen, yoga en ademtechnieken.

Ik ben gevoelsdeskundig op het gebied van:
Krachtig gevoelig zijn.
In je energie zijn en blijven.
Grenzen voelen en trekken.
Keuzes maken vanuit je hart.
Ontspannen compassievol leven.
Echt en zuiver jezelf zijn.

 

”Word natuurlijk leider van je leven”

 

error: Auteursrechtelijk beschermde tekst!