Wat heeft de afgelopen onrrustige periode met jouw gedaan? Dat het bij ieder van ons iets in ons heeft wakker gemaakt en heeft betekend dat is inmiddels wel zichtbaar geworden. het kan zijn dat je thuis moest gaan werken, misschien wel je baan kwijt geraakt of besloten om ander werk te kiezen Je kinderen opeens veel thuis of juist meer alleen zijn, alle regels die ons werden opgelegd brengen ons vanzelf tot bewustzijn. Op welk vlak dan ook.

Dat het veel energie kost is zeker. Mij heeft het gebracht dat ik heb de afgelopen jaren behoorlijk wat innerlijk werk verrichte. In mijn privé leven maar ook m.b.t.de activiteiten in mijn yoga studio.
Wat ben ik juist nu dankbaar en blij met mijn intieme yoga studio!
Een heerlijk fijne en intieme sfeer werk ik met kleine groepen. dat is iets waar mensen nu heel bewust voor kiezen.

Nieuw!
Wil je alleen of samen met iemand uit je vriendenkring of familie een yogales op een tijdstip wat in overleg met mij kan worden gepland dan kun je bij mij terecht.

Met alle bijbehorende aandacht, tijd en liefde!
Ik hoor graag van je,

 

Lieve groet Judith

error: Auteursrechtelijk beschermde tekst!