In tijden waarin alles lijkt te veranderen en niets meer hetzelfde is als voorheen wordt een appél gedaan op je innerlijke veerkracht en zelf reflecterend vermogen. Kom je onmiskenbaar je eigen grijze, onbewuste gebieden tegen, gebieden in jezelf die nog onderbelicht zijn gebleven.
Onzekerheid en onveiligheid kunnen maken dat je geen houvast meer voelt. Dit is overigens een normale en natuurlijke reactie.

Je wordt alerter, staat meer aan, prikkels dringen makkelijker binnen wat bijdraagt aan een gevoel van onrust. Ieder mens reageert hier weer anders op; krijg je de neiging om weg te kruipen en je te isoleren, of ben je juist geneigd om er tegen te vechten, krijg je een kort lontje, ben je sneller dan anders geïrriteerd.
Of bevries je en kom je tot helemaal niets meer.

Sinds 15 jaar biedt ik wandel coaching in de natuur waar je al van nature tot rust komt, je al lopend en af en toe stilstaan het makkelijker is om een gesprek te hebben uit het hart. Ik help je je eigen oplossingen uit je zak te halen, die inspiratie die je al die tijd al bij je draagt.
Juist nu in deze tijd blijkt wandel coaching een prachtig middel, vrij in de buitenlucht, om op een natuurlijke wijze tot je-zelf te komen.

Neem voor een sparring – sessie contact met mij op, samen gaan we op weg.

error: Auteursrechtelijk beschermde tekst!