In tijden waarin alles lijkt te veranderen en niets meer hetzelfde is als voorheen wordt een appél gedaan op je innerlijke veerkracht en zelfreflecterend vermogen. Kom je onmiskenbaar je eigen grijze gebieden tegen, gebieden in jezelf die nog onderbelicht zijn gebleven.
Onzekerheid en onveiligheid kunnen maken dat je geen houvast meer voelt. Dit is overigens een normale en natuurlijke reactie.

Je wordt allerter, staat meer aan, neemt meer prikkels waar die bijdragen aan een gevoel van onrust. Ieder mens reageert hier weer anders op; krijg je de neiging om weg te kruipen en je te isoleren, of ben je juist geneigd om er tegen te vechten, krijg je een kort lontje, ben je sneller dan anders geïriteerd.
Of bevries je en kom je tot helmaal niets meer, is je hoofd een brei.

Sinds 15 jaar biedt ik wandel coaching aan juist omdat buiten in de natuur je al van nature tot rust komt, je al lopend en af en toe stilstaand het makkelijker is om een gesprek te hebben uit het hart. Ik help je je eigen oplossingen uit je zak te halen, die inspiratie die je al die tijd al bij je draagt.
Juist nu in deze tijd blijkt wandelcoaching een prachtig middel, vrij in de buitenlucht, om jezelf op een natuurlijke wijze te resetten.

Neem voor een sparring – sessie contact met mij op, ik loop graag een eindje met je mee!

error: Auteursrechtelijk beschermde tekst!