Over Judith
Mijn naam is Judith en ik woon met mijn partner Herman in het landelijke Limmen. Geboren in de jaren 60 groeide ik op in een tijd van normen en waarden, een tijd van: “Geen vuile was buiten hangen”, “Wat zullen de buren wel denken?” en “Niet zeuren, hard werken en gewoon doorgaan”.
Van nature voelde ik veel. Ik leerde mijn emoties en gevoelens te ontkennen en onderdrukken en vooral vanuit mijn hoofd te leven. Met de nadruk op praten en doen verloor ik langzaam het contact met mijzelf. Rond mijn 30ste, tijdens een opleiding voor maatschappelijk werk, was verdieping in mijzelf een onderdeel van de opleiding. Ik sprak voor het eerst over mijn levenservaringen, deelde en uitte mijn diepste gevoelens. Het opende de deur naar meer inzicht in mijzelf. Ik leerde om te luisteren naar mijn gevoel en intuïtie. Zo herstelde ik het contact met mijzelf en daarmee ook met mijn omgeving. Het maakte mij een gelukkiger mens.

 

“Ik gun ieder mens een sensitief krachtig leven!”

 

Ik geloof in de kracht van gevoel en eigenheid van mensen. Eigenheid is écht, zonder franje of masker en heeft een natuurlijke aantrekkingskracht. Dat raakt je en schept verbinding tussen jou en de ander.
Kiezen voor 100% verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en het leven betekent eerlijk naar jezelf kijken en je gevoelens en emoties er laten zijn. Het wijst je de weg naar leven vanuit je hart.

“Alles is gevoel en gevoel is alles”

 

Jouw gevoelstalent
Mensen die bijzonder gevoelig zijn voelen gemiddeld meer en intenser en ervaren zichzelf vaak als anders en afgesneden van de wereld. Mensen zijn sensitieve wezens echter een groot gedeelte van hen heeft geleerd dit te onderdrukken en zich af te sluiten voor gevoel. Bovendien leven we in een maatschappij van technologie, snelheid, vluchtigheid en prestatiegerichtheid waarin denken en doen regeren. Voor gevoel en bewustzijn blijft dan minder ruimte. Het is dé sfeer waar stress goed gedijt.

 

“Kies voor een leven vanuit gevoel!”

error: Auteursrechtelijk beschermde tekst!