“De Academie voor gevoel inspireert je om bewuster en gevoeliger te zijn!”

Over de Academie voor gevoel
Het ontstaan heeft zijn oorsprong in mijn levensweg en gevoelsleven. Als heel gevoelig en eigen-wijs meisje groeide ik op in Haarlem in de jaren ’60. Een tijd van hard werken, niet zeuren en doorgaan. Voor gevoelens was geen ruimte wat mij al jong leerde mij aan te passen aan mijn omgeving en mijn eigenheid en gevoelens leerde te onderdrukken. Na jarenlang in een overlevingstand te hebben gefunctioneerd liep mijn gevoelsemmer rond mijn 40ste over. Tot stilstand gekomen kwam er ruimte om datgene te verwerken wat ik tot dat moment genegeerd had en te leren luisteren naar de lessen van het leven. Ik leerde mijzelf, mijn gevoel en eigen wijsheid centraal te stellen. Volledig te zijn wie ik in mijn diepste binnenste voel dat ik ben en te ontspannen. Vanuit bewustzijn te leven in verbinding met mijzelf en anderen.

Mijn missie
Ik leer je alles over gevoel en hoe te leven vanuit eigenheid. Want echtheid is moeiteloos en wordt van nature door anderen herkend en gevoeld. Besef dat je niet meer buiten jezelf hoeft te zoeken want alles is van nature al in jou aanwezig! Leer te vertrouwen op je intuïtie zonder met je hoofd te hoeven begrijpen. Te vertrouwen in je eigen wijze kracht en mee te gaan in jouw beweging. Om je zo verbonden te voelen met jezelf en anderen om je heen.

Agenda:

 • ma
  22
  mrt
  2021
  ma
  29
  mrt
  2021
  9.30 uurBezoekerscentrum de Hoep Zeeweg Bakkum

  Geboren in coronatijd heb ik één van mijn destijds succesvolle activiteit weer ''uit het stof gehaald'' en ''een nieuwe jas aangedaan''.

  We spreken af bij het bezoekerscentrum De Hoep aan de Zeeweg in Bakkum. De les duur 1 uur en vind plaats op een open plek in het bos.
  In tweetallen beoefenen we inspannende en ontspannende yoga vormen met afwisselend stilte momenten.
  De invloed van de natuurlijke elementen is de kers op de taart.

  Doe je mee? Meldt je dan aan.
  Voor leden een strip van je kaart.
  Voor niet leden € 13 euro.

 • za
  29
  mei
  2021
  ma
  31
  mei
  2021
  9.30 uurAchtertuin Schoollaan 5 Limmen

  Deze zomer elke zaterdag en maandagochtend van  9.30 tot 10.45 uur
  Een heerlijke Yin yogales in een prachtige tuin in Limmen,
  Voel het gras onder je, de wind langs je huid en vogelgeluiden op de achtergrond!
  Voor ieder die behoefte heeft aan wat ontspanning en verbinding met anderen
  Iedereen is welkom maar wel graag aanmelden!

  Kosten: € 13,- contant te voldoen

   

error: Auteursrechtelijk beschermde tekst!