“De Academie voor gevoel inspireert je om bewuster en gevoeliger te zijn!”

Over de Academie voor gevoel
Het ontstaan kent zijn oorsprong in mijn levensweg en gevoelsleven. Als gevoelig en eigen-wijs meisje groeide ik op in Haarlem in de jaren ’60. Een tijd van hard werken, niet zeuren en doorgaan. Voor gevoelens was geen ruimte en zo leerde ik mij al jong aan te passen aan mijn omgeving en mijn eigenheid en gevoelens te onderdrukken. Na jarenlang in een overlevingstand te hebben gefunctioneerd liep mijn gevoelsemmer rond mijn 40ste over. Tot stilstand gekomen kwam er ruimte om te luisteren naar de lessen van het leven.
Zo leerde ik mijn gevoel en eigen wijsheid centraal te stellen. Volledig te zijn wie ik in mijn diepste binnenste voel dat ik ben en ontspannen en in bewustzijn te leven in verbinding met mijzelf en anderen.

Mijn missie
Ik leer je alles over gevoel en hoe te leven vanuit eigenheid. Want echtheid is moeiteloos en wordt van nature door anderen herkend en gevoeld. Besef dat je niet meer buiten jezelf hoeft te zoeken want alles is van nature al in jou aanwezig! Leer te vertrouwen op je intuïtie zonder met je hoofd te hoeven begrijpen. Te vertrouwen in je eigen wijze kracht en mee te gaan in jouw beweging.

Agenda:

Evenement details:

 • wo
  28
  aug
  2019

  Gratis proefles Yin yoga woensdag 28 augustus

  9.30 uurInnerwise Yoga Studio Limmen

  Zin om weer iets te gaan doen in het komende seizoen? Behoefte aan meer ontspanning, verstilling en soepelheid in je lijf?
  Kom kennis maken met de persoonlijke en intieme sfeer van onze studio, de mogelijkheden en de docent.
  Op woensdag 28 augustus stelt Innerwise Yoga Studio haar deuren open en is er de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen.

  Meld je nu alvast aan en laat je verrassen!

error: Auteursrechtelijk beschermde tekst!