“De Academie voor gevoel inspireert je om bewuster en gevoeliger te zijn!”

Over de Academie voor gevoel
Het ontstaan kent zijn oorsprong in mijn levensweg en gevoelsleven. Als gevoelig en eigen-wijs meisje groeide ik op in Haarlem in de jaren ’60. Een tijd van hard werken, niet zeuren en doorgaan. Voor gevoelens was geen ruimte en zo leerde ik mij al jong aan te passen aan mijn omgeving en mijn eigenheid en gevoelens te onderdrukken. Na jarenlang in een overlevingstand te hebben gefunctioneerd liep mijn gevoelsemmer rond mijn 40ste over. Tot stilstand gekomen kwam er ruimte om te luisteren naar de lessen van het leven.
Zo leerde ik mijn gevoel en eigen wijsheid centraal te stellen. Volledig te zijn wie ik in mijn diepste binnenste voel dat ik ben en ontspannen en in bewustzijn te leven in verbinding met mijzelf en anderen.

Mijn missie
Ik leer je alles over gevoel en hoe te leven vanuit eigenheid. Want echtheid is moeiteloos en wordt van nature door anderen herkend en gevoeld. Besef dat je niet meer buiten jezelf hoeft te zoeken want alles is van nature al in jou aanwezig! Leer te vertrouwen op je intuïtie zonder met je hoofd te hoeven begrijpen. Te vertrouwen in je eigen wijze kracht en mee te gaan in jouw beweging.

Agenda:

Evenement details:

 • ma
  27
  apr
  2020

  1 op 1 Yin yogales

  9.30 uurInnerwise Yoga Studio Limmen

  In deze bijzondere maar ook voor vele onrustige tijden is tijd en rust voor bezinning er volop.
  Eerst bekomen van alle enorme veranderingen en de impact die dit op ons heeft, zijn we masaal aan het klussen, opruimen, tuinieren gegaan.
  We gingen doen wat we al langer hadden uitgesteld. Opruimen in en om ons huis.
  Het doen zit in onze vezels; ikzelf groeide op met een groot arbeidsethos opgevoed door ouders die de oorlog hadden overleefd.
  Niet zeuren, doorgaan en hard werken was het motto. Dat heeft mij gevormd. Inmiddels ouder, wijzer en meer ruimte gegeven aan mijn bewustzijn en gevoelens, die er altijd al waren. Geef ik nu met heel mijn hart o.a. yogalessen.

  In deze toch al intense tijd is het fijn wanneer je ruimte geeft aan bezinning en ontspanning.
  Een moment voor jezelf te nemen, je lijf en gevoelens weer te voelen en contact te maken met jezelf.
  De komende tijd  biedt ik daarom 1 op 1 lessen aan voor een gereduceerd tarief.
  In een schone, ruime yoga studio waar we op een door het RIVM gestelde veilige afstand toch in verbinding kunnen zijn.
  Met onszelf, elkaar en onze omgeving.

  Wil je dit ook? Neem dan contact met mij op!

error: Auteursrechtelijk beschermde tekst!