“De Academie voor gevoel inspireert je om bewuster en gevoeliger te zijn!”

Over de Academie voor gevoel
Het ontstaan kent zijn oorsprong in mijn levensweg en gevoelsleven. Als gevoelig en eigen-wijs meisje groeide ik op in Haarlem in de jaren ’60. Een tijd van hard werken, niet zeuren en doorgaan. Voor gevoelens was geen ruimte en zo leerde ik mij al jong aan te passen aan mijn omgeving en mijn eigenheid en gevoelens te onderdrukken. Na jarenlang in een overlevingstand te hebben gefunctioneerd liep mijn gevoelsemmer rond mijn 40ste over. Tot stilstand gekomen kwam er ruimte om te luisteren naar de lessen van het leven.
Zo leerde ik mijn gevoel en eigen wijsheid centraal te stellen. Volledig te zijn wie ik in mijn diepste binnenste voel dat ik ben en ontspannen en in bewustzijn te leven in verbinding met mijzelf en anderen.

Mijn missie
Ik leer je alles over gevoel en hoe te leven vanuit eigenheid. Want echtheid is moeiteloos en wordt van nature door anderen herkend en gevoeld. Besef dat je niet meer buiten jezelf hoeft te zoeken want alles is van nature al in jou aanwezig! Leer te vertrouwen op je intuïtie zonder met je hoofd te hoeven begrijpen. Te vertrouwen in je eigen wijze kracht en mee te gaan in jouw beweging.

Agenda:

Evenement details:

 • za
  23
  mei
  2020
  ma
  25
  mei
  2020

  Buiten Yoga mag weer!

  9.30 uurPrachtige achtertuin van de Schoollaan 5 in Limmen

  Heerlijk waren de 1ste 2 buitenlessen! We boften zo met de zon en een zachte wind door de bomen. Geruststellende vogel geluiden op de achtergrond.
  Je lichaam herkent meteen de natuurlijke geluiden en sensaties. Het zit in ons DNA, wij zijn natuur.
  Mocht je zin hebben om mee te doen met een heerlijke yin yogales dan ben je welkom! Neem dan even contact op met mij om je aan te melden.

  De lessen worden vlak bij de studio (100 meter) gegeven, op een plek van vrienden die een prachtige tuin hebben met een heerlijk groot grasveld.
  Met genoeg ruimte om op afstand met elkaar de les te volgen.
  De lessen starten om 9.30 uur. graag iets eerder aanwezig zijn. Voorlopig elke maandag en zaterdagochtend.

  Meld je aan op info@academievoorgevoel.nl of 072-5051147

error: Auteursrechtelijk beschermde tekst!