“De Academie voor gevoel inspireert je om bewuster en gevoeliger te zijn!”

Welkom bij Academie voor gevoel
Wat leuk dat je mij en mijn praktijk en yoga studio hebt gevonden!
Vanuit een diepe interesse en liefde voor mensen en wat ze beweegt kun je bij mij terecht voor persoonlijke ontwikkeling, traumawerk, yoga, meditatie en klankwerk.

De essentie van alles wat ik doe is mensen weer in verbinding te brengen met hun lichaam en te voelen, Verbinding met je lichaam brengt je in verbinding met jezelf, eigenheid en authenticiteit. Niet meer vanuit stress te leven, inzicht en bewustzijn te ontwikkelen, om aanwezig te zijn met alles wat er is. Om te leren verdragen en er doorheen te leven.

Mijn missie
Ik leer je alles over gevoel, energie en bewustzijn en hoe te leven vanuit eigenheid. Want echtheid is moeiteloos en wordt van nature door anderen herkend en gevoeld. Besef dat je niet meer buiten jezelf hoeft te zoeken want alles is van nature al in jou aanwezig! Leer te vertrouwen op je intuïtie en te leven in verbinding met je hart zonder met je hoofd te hoeven begrijpen. Te vertrouwen in je eigen wijze kracht en mee te gaan in jouw natuurlijke energie. Om je verbonden te voelen met de natuur,  jezelf en anderen om je heen.

Agenda:

Evenement details:

 • zo
  04
  jun
  2023

         Yoga Nidra sessie  Ervaar de helende ruimte tussen waken en slapen

  9.30 uurInnerwise Yoga Studio Schoolweg 7, Limmen

  Even een moment voor jezelf! Heerlijk om een moment te ervaren van diepe, innerlijke rust en ontspanning. Om je verbonden te voelen met jezelf en je omgeving. Ik gun ieder van jullie zo’n moment.


  Yoga Nidra, ook wel de yoga slaap genoemd, is een krachtige ontspanningstechniek uit India waarbij je alleen maar op je rug hoeft te liggen  met gesloten ogen. De sessie brengt je op een systematische manier tot een intense ontspanning. Zo kun je een diepe rust ervaren op fysiek, mentaal en energetisch niveau. Het versterkt het zelf genezend vermogen van je lichaam.

  1 sessie Yoga Nidra staat gelijk aan 4 uur slaap!

  Opbouw
  We starten de sessie met een meditatie met daarna wat oefeningen om het contact met je lichaam te maken.
  Dit als voorbereiding op een diepe meditatie, de Yoga Nidra sessie.
  Liggend op je mat luister je naar een Nidra sessie en laat je je meenemen op een reis door jezelf.  We eindigen met kopje thee met lekkers!

  DataElke 1ste zondagochtend va de maand. 1ste sessie 4 juni 2023.
  In kleine groep van 5 deelnemers. Graag aanmelden per email. info@academievoorgevoel.nl of via telegram.

  Tijd en plaats
  9.30 – 11 uur Yogastudio Innerwise Yoga, Schoolweg 7 in Limmen.
  Bijdrage
  Voor leden 2 strippen van je kaart – voor niet leden €25,-
  Praktisch
  Draag makkelijk zittende kleding in laagjes.
  Neem een (grote) badhanddoek mee voor op de mat.

  Liefs Judith

   

   

error: Content is protected !!